Efelerin Minikleri Karnelerini Aldı

Efelerin minikleri karnelerini aldı

Efelerin Minikleri Karnelerini Aldı
Efelerin Minikleri Karnelerini Aldı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın ilçeye kazandırdığı gündüz bakımevlerinde eğitim gören çocuklar karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.
Mutlulukları görülmeye değer olan minikler, öğretmenlerinin elinden karnelerini aldı. Çeşitli oyunlar ve şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenen Efeler’in minikleri, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gün boyu gerçekleştirilen eğlenceli aktivitelerde öğretmenler de çocukların mutluluğuna eşlik ederek tatile giren öğrencilerini gülücüklerle uğurladı.
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, çocukların mutluluğunun son derece kıymetli olduğunu belirterek, "Gündüz Bakım evlerimizdeki öğrencilerimizin karnelerini aldıklarını görmek büyük bir mutluluk veriyor. Onların gelişimine katkı sağlamak, sağlıklı bir çocukluk geçirmelerine destek olmak ve en iyi okul öncesi eğitimi verebilmek için tüm imkânlarımızla, göz bebeklerimiz çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Sevgili ebeveynlerimize ve kıymetli evlatlarına mutlu ve sağlıklı bir yarıyıl diliyorum" dedi.

19 Oca 2024 - 15:39 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.