Nazilli'de pes artık dedirten olay

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir garip hırsızlık olayı yaşandı. Durumu olmayan bir şahsa iyilik yapan bir vatandaşın 30 bin liralık telefonu ve banka hesaplarındaki paraları dakikalar içerisinde yok oldu.

Büyütmek için resme tıklayın

Olay, Nazilli'ye bağlı Yeni Mahalle'de dün öğle saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Kasım Akay ile iletişime geçen Uğur Mumcu A. işe ihtiyacı olduğunu söyledi. Uğur Mumcu A'nın isteğini geri çevirmeyen Kasım Akay, önce karnını doyurduktan sonra bir de iş ayarladı. Kasım Akay'ın iyiliğini suiistimale çeviren Uğur Mumcu A, annesini aramak için telefon istedi. Yaklaşık 30 bin civarındaki telefonunu şüpheli şahsa veren Kasım Akay, dakikalar içerisinde şoka uğradı.

TELEFONU ALIP TÜY OLDU
Annesiyle ile iletişime geçtikten sonra kahvehaneden hızla uzaklaşan Uğur Mumcu A, 30 bin değerindeki telefonla sırra kadem bastı. Kıraathanede kendisine ait telefonu da geride bırakan şüpheli şahıs, Kasım Akay'ın banka hesaplarını da boşaltmayı ihmal etmedi.

ŞİKAYETÇİ OLDU
Telefonu ve banka hesapları boşalan Kasım Akay olayın şokunu atlattıktan sonra soluğu karakolda aldı. Akay, şüpheli şahıstan şikayetçi oldu. Polis ekipleri Uğur Mumcu A'yı her yerde arıyor.

20 Oca 2024 - 11:10 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.