Nazilli’de nefesleri kesen yarışma

Aydın'ın Nazilli ilçesinde nefesleri kesen bir yarışma sahne oldu. Go-kart pistinin birincisi ise AK Parti eski milletvekili Bekir Kuvvet Erim oldu.

Nazilli’de nefesleri kesen yarışma
Nazilli’de nefesleri kesen yarışma
Video için play'e tıklayın

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Nazilli'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı'nın ilçe binalarında programına başlayan Savaş, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti, Cemevi ve taziye ziyaretleriyle devam etti. Son olarak ilçede bulunan go-kart pistinde gençlerle buluşan Savaş, nefesleri kesen bir yarışmaya da canlı canlı izledi.

ERİM ESTİ GEÇTİ
Pistte, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti önceki dönem Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdür Cenap Fillikçioğlu ve Ülkü Ocakları Nazilli ilçe Başkanı Fatih Özmen yerini aldı. Yüzlerce partilinin izlediği yarışta ise adeta nefesler kesildi. Yarışta birinci Bekir Kuvvet Erim, ikinci Recep Kutlu, üçüncü Cenap Fillikçioğlu, dördüncü Fatih Özmen, sonuncu ise Gökhan Ökten oldu. Bitiş düdüğünün ardından Savaş yarışmacıları tebrik etti.

20 Oca 2024 - 17:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.