Nazilli İstanbul'da yıkıldı

Nazilli Belediyespor ligin 21. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Beyoğlu Yeni Çarşı'ya 2-0 mağlup oldu.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın


TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. Hafta karşılaşmasında Nazilli Belediyespor deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Altınordu FK ile 1-1 berabere kalarak ligin ikinci devresine kötü bir başlangıç yapan Siyah İncile, İstanbul'da kabus yaşadı. Karşılaşmanın ilk yarısı dengeli bir oyunla 0-0 eşitlikle sona erdi. Zorlu mücadelenini ikinci yarısına ise ev sahibi ekip Beyoğlu Yeni Çarşı başladı. İstanbul temsilcisi dakika 65'de Yusuf Ali Özer'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü golün ardından maçtan tamamen kopan Naz Naz, dakika 73'de Berk Ali Nizam'ın attığı gol ile 2-0 geriye düştü. Nazilli Belediyespor'da forvet AHmet Gökbayrak ise dakika 74'de gördüğü kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla birlikte Nazilli Belediyespor 27 puanla 10. sıraya, Beyoğlu Yeni Çarşı ise puanını 21'e çıkararak 12. sıraya yükseldi.

MALİ KRİZ

Ara transfer döneminde 10 futbolcu ile yollarını ayıran Naz Naz, 4 oyuncuyu da kadrosuna kattı. Kulüpte yaşanan mali kriz nedeniyle borçların ödenmemesi transfer tahtasını kapattı. Yaklaşık 3 milyon lira borcu olan kulübün, ödemeyi yaptığı takdirde transfer ettiği futbolcularla sözleşme imzalayabilecek.

21 Oca 2024 - 15:38 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.