İYİ Parti Aydın’da istifa

İYİ Parti İncirliova ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatma Tabak, partisinden istifa kararı aldığını duyurdu. İstifasının gerekçesini İYİ Parti Genel Merkezi’nin verdiği yanlış kararlara bağlayan Tabak’ın yeni siyasi rotası merak konusu oldu.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

İYİ PARTİ ÜST YÖNETİMİNİ SUÇLADI
Tabak istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, "2017 yılında yüce Türk milletine umut olmak için kurduğumuz İYİ Parti'nin Genel Merkezi'nin üst üste vermiş olduğu yanlış kararlardan dolayı kurucu üyeliğime bugün itibariyle son veriyorum. Bugüne kadar kurduğumuz dostluklar her zaman baki olup, bu süreçte yanımda olan değerli İncirliova halkına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HAKLI DAVADA ZERRE OLMAYI TERCİH ETMİŞTİ!
İncirliova Belediye Başkanı Kaya’nın İYİ Parti’den AK Parti’ye geçmesi üzerine Belediye Başkan Yardımcısı görevinden istifa eden Tabak, o süreçte yaptığı açıklamada, “Haksız bir davada zirve olmaktansa haklı bir davada zerre olmayı tercih ederim” demiş ve her daim partisinin hizmetine yoluna devam edeceğini belirterek, “8 ay sonra görüşmek üzere” sözleriyle de yerel seçimlerde aktif rol alacağına işaret etmişti.

23 Oca 2024 - 14:16 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.