EA Tenis’ten ara tatilde tenis şenliği

Okulların sömestr tatiline girmesi nedeniyle EA Tenis Akademisi, geniş kapsamlı bir organizasyon gerçekleştirerek “Dönem Sonu Tenis Şenliği” düzenledi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

8 yaş ve altı sporcularla “Dönem Sonu Tenis Şenliği” organizasyonunu gerçekleştiren EA Tenis Akademisi’nin turnuvasına yaklaşık 60 sporcu katıldı. Birbirinden güzel ve kıyasıya mücadelelerin yaşandığı müsabakalarda başarılı sporculara Baş antrenör Engin Arslan ve teknik ekibi tarafından madalyaları takdim edildi.

Tenis Şenliği hakkında konuşan Arslan, “Bu etkinlikte emeği geçen tüm antrenörlerimize, velilerimize ve en çok da minik sporcularımıza çok teşekkür ediyoruz. Daha çok gelişmek ve geliştirmek adına bir sonraki etkinliğimize kadar bizi izlemeye devam edin” ifadelerini kullandı.

23 Oca 2024 - 16:33 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.