Nazillili gencin acı sonu!

Antalya'da 35 gün önce ortadan kaybolan Nazillili Ali Diken'in öldürüldüğü ortaya çıktı. İşte kan donduran olayda detaylar...

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan Ali Diken, yaklaşık 2 ay önce Antalya'ya arkadaşlarının yanına gitti. 20 Aralık Çarşamba günü Antalya'da motosikleti ile birlikte kayıplara karışan 32 yaşındaki Ali Diken için annesi ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

ARKADAŞI ÖLDÜRMÜŞ
Ali Diken'in ortadan kaybolmasının ardından şüpheli görülen Zeynel Boyacı, geçtiğimiz gün programa çıkarak açıklamalarda bulundu. Ali'yi görmediğini ifade eden Zeynel, canlı yayının ardından İstanbul'dan kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı. Polis ekiplerinin her yerde aradığı katil zanlısı, Pendik ilçesinde Yalova Feribotu'na binerken kıskıvrak yakalandı.

YURTDIŞINA KAÇACAKMIŞ
Polis ekiplerine yakalandıktan sonra cinayeti itiraf eden Zeynel Boyacı, "Bana çok ağır küfürler etti, dayanamadım öldürdüm ve gömdüm" dedi. Ayrıca, Hatay üzerinden yasadışı yollarla yurt dışına kaçmak istediğini de itiraf etti.

24 Oca 2024 - 10:29 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.