Efe’ye 34’lük orta saha

Efeler 09 SFK, Gebzespor'dan orta saha oyuncusu Mustafa Kara ile anlaşmaya vardı.

Büyütmek için resme tıklayın

TFF 3.Lig 2.Grup ekibi Efeler 09 SFK, devre arası transfer çalışmaları kapsamında Gebzespor’da tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Kara’yı renklerine bağladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Ligin ikinci yarısında yeşil beyazlı ekibimizin başarısı için mücadele edecek olan Mustafa Kara’ya hoş geldin diyor, Efe armamız altında başarılar diliyoruz" denildi.

MUSTAFA KARA KİMDİR?
Futbola Darıca Gençlerbirliği’nde başlayan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, sırasıyla 1930 Bafra, Çine Madranspor, Beyoğlu Yeni Çarsı, Hendekspor ve son olarak Gebzespor’da top koşturdu. TFF 3.Lig’de 307 maçta görev yapan ve 20 gol kaydeden Mustafa Kara, TFF 2.Lig’de 2, BAL’da 30 ve Türkiye Kupası’nda 15 kez forma giydi.

24 Oca 2024 - 19:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.