Nazilli için ittifak ortaya çıkıyor

CHP Nazilli’de adaylığı çok tartışılan Gamze Yolcu Metin için parti meclisinden son bir karar çıkacak. CHP’nin Memleket Partisi ile işbirliği çalışmaları sürerken Ali Çetinkaya’nın ittifak adayı olabilir.

Büyütmek için resme tıklayın

Yerel seçimlere kısa bir süre kal Nazilli’de AK Parti ve İYİ Parti’nin adayları beklenirken, ortaya sıcak bir gelişme çıktı. Partililerin tepkisi ile karşı karşıya kalan CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Gamze Yolcu Metin için ise parti meclisi son kararı verecek.

İTTİFAK ORTAYA ÇIKABİLİR
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yerel seçimlerde ittifak yapılması için görüşmelerin sürdüğü iddia ediliyor.

ÇETİNKAYA SESLERİ YÜKSELİYOR
Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı Ali Çetinkaya, CHP ile yapılan işbirliğinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı gösterilebilir

24 Oca 2024 - 21:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.