Üniversite kampüsünde intihar etti

İTÜ Uzay Mühendisliği bölümünden mezun olan ve okulda baristalık yapmaya devam eden Okan Bayram, intihar ederek yaşamına son verdi.

Büyütmek için resme tıklayın

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uzay Mühendisliği mezunu olan ve hala okulda bulunan İTÜ 1773 Kahve Satış Mekanı'nda barista olarak çalışmaya devam eden Okan Bayram, Ayazağa Kampüsü içerisinde bulunan inşaat alanından atlayarak yaşamına son verdi.

İTÜ'den Açıklama

İTÜ öğrencilerinin baskıları sonucunda açıklama yapan İTÜ yönetimi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bayram'ın yaşamını yitirdiğini şu ifadeler ile duyurdu:

''Uzay Mühendisliği Bölümü eski öğrencimiz Okan Bayram vefat etmiştir.

İTÜ Ailesi olarak öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.

Olayla ilgili soruşturmayı yakından takip ediyoruz.''

24 Oca 2024 - 23:26 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.