Çetinkaya'dan ittifak açıklaması

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı Ali Çetinkaya, partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında gerçekleşen ittifak görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Çetinkaya, "Görüşmelerden ne karar çıkarsa çıksın, seçimi kazanacağız" dedi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi CHP Nazilli'de kriz devam ediyor. Aday gösterilen Gamze Yolcu Metin'e tepkiler yükselirken, Memleket Partisi ile yapılacak olan ittifak görüşmeleri hız kazandı. İttifakın oluşması durumunda ise Memleket Partisi'nin Nazilli adayı Ali Çetinkaya'yı CHP'de destekleyecek.

EKİP ARKADAŞLARIMA GÜVENİYORUM
İttifak görüşmeleri hakkında Sözüm Aydın Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Ali Çetinkaya, "Ben Memleket Partisi'nin belediye başkan adayıyım. İşin ittifak konusunda ilgilenmiyorum. Büyüklerimiz ne kadar alırsa benim başımın tacıdır. Ben Allah'ın izniyle Nazilli halkının isteğiyle zaten belediye başkanı olacağım. Hem kendime hemde ekip arkadaşlarıma güveniyorum. Partimiz ve Cumhuriyet Halk Partisi hakkında nasıl bir karar çıkar bilmiyorum ama çıkacak her karara saygı duyarız. Nasıl bir karar çıkarsa çıksın sahada olmaya devam edeceğiz" dedi. Ayrıca partisinin genel başkan yardımcısı ile de bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Çetinkaya, ittifak durumunun cuma günü netlik kazanacağını söyledi.

25 Oca 2024 - 11:34 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.