Dolandırıcılık operasyonu

Fethiye ilçesinde dolandırıcılık yaptıkları ihbarı yapılan 6 şüphelinin araç ve işyerlerinde yapılan aramada çok sayıda cep telefonu ve sim kart ele geçirildi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Dolandırıcılık yaptıkları değerlendirilen şüpheli şahısların ikamet, araç ve işyerinde yapılan aramada; dolandırıcılık konularında kullandıkları değerlendirilen çeşitli markalarda 19 adet cep telefonu ve çok sayıda sim kart, dizüstü bilgisayar ve flash bellek, 10 adet uyuşturucu madde olarak kullanılan reçetesiz hap ele geçirildi.
Olayla ilgili, aralarında nitelikli dolandırıcılık suçlarından toplamda 26 adet arama kaydı olan bir şahısta olmak üzere toplam 6 şüpheli şahıs gözaltına alınarak gerekli işlemler başlatıldığı açıklandı.

25 Oca 2024 - 12:13 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.