Başkan Ertürk'ten Savaş'a mesaj!

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, il genelinde kalan ilçe belediye adaylarını 20 Şubat Salı günü açıklayacaklarını ifade ederek, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'a mesaj gönderdi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, geçtiğimiz günlerde Nazilli'ye gerçekleştirdiği ziyaret esnasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Nazilli adaylığı için rakiplerini beklediklerini ifade eden Savaş'a cevap İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk'ten geldi.

"20 ŞUBATTA AÇIKLAYACAĞIZ"

AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin İYİ Parti'nin adayını beklediğini ifade eden Ertürk, "Yerel seçim çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Sahada vatandaşlarımızla bir araya geliyor, dertlerini dinliyor çözümlerimizi tek tek anlatıyoruz. Nazilli'de de bir strateji yürütüyoruz. AK Parti bizim adayımızın açıklanmasını bekliyorsa 20 Şubat Salı Günü saat 16:55'e kadar bekleyebilirler. Biz adaylarımızı o gün o saatte açıklayacağız" diyerek mesaj verdi.

25 Oca 2024 - 14:15 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.