Özçelik iddialı

Aydınspor teknik direktörü Recep Özçelik, değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli hoca siyah beyazlı taraftarlara önemli mesajlar vererek, “Bambaşka bir takım izleteceğiz” ifadelerine yer verdi.

Büyütmek için resme tıklayın

Aydın Süper Amatör Lig 2.Grup ekiplerinden Aydınspor, yeni başkan, yeni yönetim ve yeni teknik direktörü ile ikinci devre hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Baştan aşağıya kadroyu yenileyen siyah beyazlı ekip, Adnan Menderes Stadyumu Yan Saha’da yaptığı idmanla hafta sonu oynayacağı Didim Altınkumspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Recep Özçelik, Aydınspor’u hak ettiği üst liglere çıkarmak için yola çıktıklarını belirtti.

“ARMA EKSTRA MOTİVE EDİYOR”
Süper Amatör Lig 2.Grup ikinci devrenin ilk maçında Didim Altınkumspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceklerini belirten Özçelik, başlangıç maçlarının her zaman zorlu geçtiğinin altını çizdi. Her rakibe olduğu gibi Altınkumspor’a da saygı duyduklarını belirten deneyimli hoca, arma konusuna dikkat çekti. Özçelik, “Devre başlangıç maçları her zaman zordur. Rakibin gücü, puanı veya diğer etkenler bu tür maçlarda pek de önemli olmaz. Altınkumspor takımı kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip. Biz bütün rakiplerimize saygı duyuyor ve önemsiyoruz. Aydınspor ile oynayan herkes ekstra motive oluyor, bunun bilincindeyiz” diye konuştu.

“TARAFTARIMIZ MERAKLANMASIN”
Aydınspor olarak ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmanın önemine vurgu yapan Özçelik, ikinci yarıda bambaşka bir takım izleteceklerinin altını çizdi. Deneyimli hoca, en kısa zamanda Aydınspor’u hak ettiği üst liglere taşıyacaklarını belirtti. Özçelik, “İkinci yarı taraftarlarımız bambaşka bir Aydınspor izleyecek. Ben zoru seviyorum ve Aydınspor'u da çok seviyorum. Yönetimimiz, taraftarımız ve oyuncularımızla birlikte Aydınspor'u önce Play-Off'a daha sonra ise layık olduğu üst liglere taşıyacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

25 Oca 2024 - 18:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.