Anne ve oğlunun yaşadığı ev alevlere teslim oldu

Denizli’de anne ve oğlunun yaşadığı ev alevlere teslim oldu. İşe gitmek için uyandığı sırada yangının fark eden adam, annesiyle kendisini son anda kurtardı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Anne ve oğlunun yaşadığı ev alevlere teslim oldu
Anne ve oğlunun yaşadığı ev alevlere teslim oldu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Yangın, Babadağ ilçesi Gündoğdu Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Şahin Karabulut’un yaşlı annesi ile birlikte yaşadığı evde yangın çıktı. Sabah işe gitmek için uyanan Karabulut, annesini de alarak son anda kurtuldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alınırken, yangının elektrik panosundan çıkmış olabileceği ihtimali üzerine durulduğu öğrenildi. Yangında can kaybı yaşanmazken, ev kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

26 Oca 2024 - 12:49 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.