CHP'nin Karacasu adayı Büyükyapıcı oldu

Cumhuriyet Halk Partisinde aday belirleme çalışmaları devam ederken Aydın'da bir ilçenin adayı daha belli oldu. Genel Merkezde devam edilen toplantıda Karacasu adayının Mustafa Büyükyapıcı olarak belirlendiği kesinleşti.

Büyütmek için resme tıklayın

2009-2019 yılları arasında CHP'den Karacasu Belediye Başkanlığı yapan bu anlamda tecrübesiyle öne çıkan Mustafa Büyükyapıcı, 2024 yerel seçimleri öncesi bir kez daha CHP'nin adayı oldu. Karacasu'da uzun yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partisinin belediyeyi kazanmasını sağlayan ve bu görevi iki dönem sürdüren Mustafa Büyükyapıcı'nın 2024 seçimlerinde partisinin adayı olduğu kesinleşti.

26 Oca 2024 - 23:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.