Naci Görür depremi yorumladı

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Ege Denizi'nde sabah saatlerinde meydana gelen depremi yorumladı.

Büyütmek için resme tıklayın

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD) verilerine göre, Ege Denizi'nde Kuşadası Körfezi Menderes ilçesi açıklarında saat 08.19 sıralarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem Uzmanı Naci Görür depremi yorumladı. Görür şu ifadeleri kullandı: "Kuşadası Körfezi'nde 5,1 deprem oldu. Bu körfez kuzey ve güney sınırları boyunca normal faylarla sınırlı. Bu fayları KD-GB uzanımlı kesen doğrultu atımlı fay sistemleri de var. Deprem kuzey kenara yakın ve olasılıkla normal fay üzerinde"

27 Oca 2024 - 11:17 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.