Çeşitli suçlardan aranan şüpheli Kuşadası'nda yakalandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 7 ayrı suçtan aranan ve hakkında 14 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şüpheli, polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından ilçe genelinde göçmen kaçakçılığı suçunun önlenmesi faaliyetleri kapsamında göçmen kaçakçılığı suçundan aranan şahıslara yönelik olarak Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile birlikte bir operasyon düzenledi. Yapılan çalışmalar sonucunda A.A. isimli şahıs kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın yapılan sorgulamasında 3 adet Türk vatandaşı veya yabancının yurt dışına çıkmasına imkan sağlama, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, silahla tehdit, basit yaralama ve tehdit olmak üzere toplam 7 ayrı suçtan arandığı ve toplamda 14 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 90 bin TL para cezası olduğu tespit edildi. Şüpheli A.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

27 Oca 2024 - 16:10 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.