Naz Naz hasrete son verdi

Nazilli Belediyespor, yeni hocası Bülent Ertuğrul ile kendine geldi. Siyah beyazlılar, Ankara Demirspor’u sahasında Hakkıcan Aksu’nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Büyütmek için resme tıklayın

2.Lig Beyaz Grup’ta 22. Haftasında Nazilli Belediyespor, Ankara Demirspor’u konuk etti. Nazilli Şehir Stadyumu’ndaki karşılaşa güneşli ancak soğuk bir havada oynandı. Nazillili futbolseverler maça fazla ilgi göstermedi. Müsabakayı yaklaşık 1500 kişi takip etti.

Siyah beyazlıların başında ilk maçına çıkan teknik direktör Bülent Ertuğrul, Ahmet Gökbayrak’ın yokluğunda santrforda Tibet Öniz’e şans verirken, sol stoperde Ekrem Çalışanlar’ı tercih etti.

Nazilli Belediyespor maça çok hızlı başladı. 4’ncü dakikada kullanılan köşe atışında, kafalardan seken topa Hakkı Can Aksu 6 pas içinde tamamladı ve Nazilli’yi 1-0 öne geçirdi. Siyah beyazlılar ilk yarıda ikinci bölgede kaptığı toplarla rakip kalede önemli fırsatlar bulsa da gole çevirmekte zorlandı. Siyah İnciler, soyunma odasına 1-0 önde girdi.
İkinci yarıda dengeli bir oyun vardı. Konuk ekip topla daha fazla oynasa da Nazilli rakibi 1 ve 2. Bölgede karşıladı. Naz Naz, kontra ataklarla gol aradı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca siyah beyazlılar, mücadeleden 3 puanla ayrıldı. 6 haftalık galibiyet hasretine yeni hocası Bülent Ertuğrul ile son veren Naz Naz, puanını 27 yaparak 11’nci sıradaki yerini korudu. Konuk ekip ise 30 8’nci basamakta kaldı.

27 Oca 2024 - 18:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.