İlk maçta fark yarattı

Nazilli Belediyespor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, siyah incilerin ilk maçında farkını ortaya koydu. Genç teknik adam, 90 dakika boyunca büyük heyecan yaşadı.

İlk maçta fark yarattı
İlk maçta fark yarattı
Haber albümü için resme tıklayın

Nazilli Belediyespor, 6 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Son olarak 18 Kasım 2023 tarihinde evinde oynadığı maçta Diyerbekirspor'u 2-1 mağlup eden siyah inciler daha sonra oynadığı 6 maçı da kazanamamıştı. Hafta içinde genç teknik direktör Bülent Ertuğrul ile el sıkışan Nazilli Belediyespor'da zorlu Ankara Demirspor maçı kritik önem taşıyordu.

Sakat ve cezalı oyuncular dolayısıyla kadro kurmakta zorlanan siyah beyazlı takımda Teknik Direktör Bülent Ertuğrul, sahaya çıkardığı ilk 11 ve maç boyunca yaptığı hamlelerle taraftarın alkışını topladı. Karşılamanın başladığı ilk dakikadan maç sonuna kadar yerinde oturmayan Ertuğrul, sürekli olarak oyunculara uyarılarda bulundu. Kısıtlı kadroyla çıktığı karşılamada 3 oyuncu değişikliği yapan Ertuğrul, maçın ardından büyük mutluluk yaşadı.

Siyah beyazlı taraftarlar maçın ardından oyuncuları ve teknik direktör Bülent Ertuğrul'u tribünlere çağırarak sevgi gösteriside bulundu.

28 Oca 2024 - 11:17 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.