10 aylık Ömer Asaf hayatını kaybetti

Aydın’ın İncirliova ilçesinde yaşayan ve karaciğer yetmezliği tanısı konulan 10 aylık bebek Ömer Asaf, hayata tutunamadı. Acılı aile, bebekleri için karaciğer nakli bekliyordu.

Büyütmek için resme tıklayın

İncirliova'da yaşayan Ayşegül ve Kudret Altın çiftinin oğulları Ömer Asaf Altın’a, dünyaya geldikten 2 ay sonra karaciğer yetmezliği tanısı konulmuştu. Ailesi, minik bebeğe donör olmak istedi ancak yapılan tetkiklerde baba Kudret Altın'ın dokuları nakil için uyuşmazken, anne Ayşegül Altın ise sezaryen ve mide ameliyatı olduğu için donör olamadı. Sağlık Bakanlığı Organ Nakil Bilgi Bankası'na kayıt yaptırılan Ömer Asaf, Ege Üniversitesi'nde nakil sırasına alındı. Nakil bekleyen 10 aylık Asaf bebek, bugün vefat etti. Cenazesinin bugün evinin önünden kaldırılıp İncirliova Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi. Ömer Asaf bebeğin vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

29 Oca 2024 - 10:44 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.