Ayakkabı hırsızları kameralara yakalandı

Aydın’ın Didim ilçesinde bir apartmana giren iki hırsız, bir çift ayakkabı çaldı. Olay anı güvenlik kameralarınca görüntülendi.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Ayakkabı hırsızları kameralara yakalandı
Ayakkabı hırsızları kameralara yakalandı
Video için play'e tıklayın

Edinilen bilgiye göre; Hırsızlık olayı Şehit Rıdvan Çakır Caddesi üzerindeki bir apartmanın 4. katında meydana geldi. Apartmana giren ve yüzlerini maske ile kapatan iki hırsız bir dairenin önündeki bir çift ayakkabıyı çaldı. Ayakkabıyı çalan hırsız, daha sonra yanındaki arkadaşına vererek apartmandan ayrıldı. İki hırsızın ayakkabıyı çaldıkları anlar dairenin önündeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Ayakkabısı çalınan daire sahipleri ise olay anına ait görüntüleri paylaştı. Görüntüleri izleyen ise ayakkabı hırsızlığına “bu kadarı pes” sözleriyle yorum yaptı.

29 Oca 2024 - 14:12 - Asayiş

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.