Büyükşehir Nazilli’de hız kesmiyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’deki eskiyen ve deforme olan yolları modern yollarla buluşturmaya devam ediyor.

Büyükşehir Nazilli’de hız kesmiyor
Büyükşehir Nazilli’de hız kesmiyor
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’de yol hamlesini aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube ekipleri Şehit Murat Ultay Bulvarı, Beşeylül Caddesi ve Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu caddelerinin ardından bu kez de Zafer Mahallesi Şehit Mustafa Arslan Bulvarı üzerinde sıcak asfalt çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesinden vatandaşlara gönderilen mesajda; ““29 Ocak 2024 Pazartesi günü Nazilli ilçesi Zafer mahallesi Şehit Mustafa Arslan bulvarı üzerinde sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlanacaktır. Çalışmalar esnasında trafik akışının emniyetli şekilde gerçekleşmesi için trafik işaret ve işaretçilerine uyulmasını önemle rica ederim. Gösterdiğiniz özveri ve dayanışma için teşekkür ederim. Özlem Çerçioğlu / T.C. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı" ifadelerine yer verilmişti. Çalışmalar bugün sabah saatlerinde eski yolun sökümü ile başladı.

Nazilli’de altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam eden Büyükşehir ekipleri Beşeylül Caddesi üzerinde yapılan çalışmaların ikinci etabının startını verdi. Devlet Karayolunun üst bölümünde yapılma çalışmalar kapsamında zamanla deforme olan ve eskiyen asfaltın söküm işlemi yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi sınırları inde kalan yolda sıcak asfalt çalışması önümüzdeki günlerde başlayacak. Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu caddesi üzerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir ekipleri, yol üzerinde trafik akışının düzenli bir şekilde sağlanması amacıyla yol çizgi çalışması gerçekleştirdi.

29 Oca 2024 - 15:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.