Saadet Partisi Nazilli ve Bozdoğan adaylarını açıkladı

Saadet Partisi, Nazilli ve Bozdoğan’da seçime gidilecek adayları netleştirdi.

Saadet Partisi Nazilli ve Bozdoğan adaylarını açıkladı
Saadet Partisi Nazilli ve Bozdoğan adaylarını açıkladı
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde, seçmene alternatif olmak amacıyla aday çıkarma kararı alan Saadet Partisi, Aydın’da adaylarını belirlemeye başladı. İlk olarak Aydın Büyükşehir Belediye başkanı adayını açıklayan parti, seçime İl Başkanı Fatih Karahan ile gitme kararı aldı. Karahan’ın ardından Aydın’ın en büyük ilçesi olan Nazilli’nin adayı da netleşti. İlçe Başkanı Vahap Kırca, Nazilli Belediye Başkan Adayı’nın gayrimenkul danışmanı Murat Melezoğlu olduğunu duyurdu. “Başka bir Nazilli mümkün” sloganıyla yola çıkan Melezoğlu, seçmene Milli Görüş belediyeciliğini anlatmaya çalışacak.

BOZDOĞAN’DA YENİDEN KAYAOĞULLARI

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde üçüncü kez Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan isim İlçe Başkanı Talha Kayaoğulları oldu. İlçedeki muhalefet anlayışıyla partisinin adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Kayaoğulları, “Yaşanabilir Bozdoğan için, inanç, azim ve kararlılıkla çıktığımız yolda ilçemiz adına en hayırlı hizmetleri gerçekleştireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

29 Oca 2024 - 17:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.