Hatimoğulları'ndan skandal sözler!

HDP/DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, partisinin aday tanıtım toplantısında skandal sözler sarf etti. Öldürülen bölücü terör örgütü üyelerine selam göndermekten geri durmayan Hatimoğulları, "Sakinelere, Hevrin Haleflere binlerce kez selam olsun" dedi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı konumundaki HDP/DEM Parti'de yaşanan skandallar bitmiyor. Her fırsatta terör örgütü elebaşı Öcalan'a özgürlük çağrısı yapan DEM Parti üyeleri bu kez de öldürülen teröristler için alçakça ifadeler kullandı.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLERE SELAM GÖNDERDİ

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğlulları Oruç, partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu. Daha önce de TSK'ya iftira atan, Öcalan'ın özgür kalması gerektiğini söyleyen Hatimoğlulları bu kez öldürülen teröristlere selam gönderdi.

SKANDAL SÖZLER...

Tülay Hatimoğlulları, "Dünyanın dört bir yanında 'biat etmiyoruz, itaat etmiyoruz, mücadele ediyoruz' diyen bütün kadınlara selam olsun. Sakinelere, Hevrin Haleflere binlerce kez selam olsun." ifadelerini kullandı.

29 Oca 2024 - 20:27 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.