Algan adaylara seslendi

İYİ Parti Bozdoğan Belediye Başkan adayı Erhan Algan, rakiplerine sosyal medya üzerinden mesaj gönderdi. Algan, “Kazanan Bozdoğan olsun” dedi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerin belirlediği adaylar sahada çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşları ziyaret eden partililer projelerini anlatarak oy istiyor. Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde de seçim heyecanı sürerken İYİ Parti’nin adayı Erhan Algan, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Rakiplerine iyi dileklerini ileten Algan, alışagelmişliğin dışında davranarak iyi bir mesaj yayınladı.

Algan şu ifadeleri kullandı:


“Sevgili Bozdoğan Belediye Başkanı Adayı Kardeşlerim, sizin de bildiğiniz gibi ben de İYİ Partimizin Bozdoğan Belediye Başkanı Adayıyım. Yaş itibariyle en büyüğünüzüm ve abinizim.
Belediye Başkanlığı yarışı ölüm kalım mücadelesi değildir. Benim açımdan önemli olan ve aşağıda ifade etmeye çalıştığım hususları dikkate almanızı özellikle sizlerden istirham ederim.
1) Benim için her biriniz bir değersiniz ve önemlisiniz. Her yarışın bir kazananı vardır, sonuç ne olursa olsun her biriniz kardeşimsiniz ve öyle kalacaksınız.
2) Her birinizin Bozdoğan'ımıza katkı sağlamaya gayret edeceğinize olan inancım tamdır.
3) Yaşayacağımız seçim sürecinde, asla sizlerin kişiliklerinize yönelik en ufak bir eleştirim olmayacaktır ve sizlerin de birbirinize karşı olmasını arzu etmem.
4) Bozdoğanlı hemşehrilerimize hizmet noktasında yöntemlerimiz ve önceliklerimiz konusunda illaki her birimizin öncelikleri farklı olabilir, bu da doğaldır. Burada önemli olan kamu yararı ve hüsniniyettir.
5) Ülkemizdeki bu gergin ve ötekileştirme üzerine oturtulan siyasi ortamda lütfen önce insan sonra siyasi kimlik olduğumuzu unutmadan, birbirimizi kırıp dökmeden siyasetimizi yapalım ki, yarın birbirimizin yüzüne bakabilelim.
6) Devlet adamı , kamu görevlisi ve herkesin başkanı olacağımız bilinciyle , amacımızın Güzel Bozdoğan'ımıza hizmet etmek olması gerektiğini asla unutmayalım.
7) Kazansakta, kaybetsekte kazananın Bozdoğan'ımız olması gerektiğini asla unutmayalım ve kazananın yanında duralım.
8) Şunu özellikle istirham ediyorum; hırsınızın aklınızın önüne geçmesine asla müsaade etmeyiniz.
Bazen kaybederken kazanırsın , bazen de kazanırken kaybedersin.
Her biriniz Allah'a emanet olun.
Saygılarımla”

29 Oca 2024 - 20:55 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.