Özgür Özel Aydın'ı örnek gösterdi

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlerin tasfiye edildiği iddiaları gündemde sıcaklığını korurken, konuyla ilgili cevap veren CHP Lideri Özgür Özel, Aydın'ı örnek göstererek tepki gösterdi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

CHP'nin İstanbul Ataşehir'de tekrardan aday göstermediği Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlerin tasfiye edildiğini savundu. Söz konusu iddiayla ilgili Gazeteci Saymaz'a açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu dönem yeniden aday gösterilen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte bazı illerdeki isimleri örnek göstererek, "Kurultayda en çok zorlandığımız, Kılıçdaroğlu'nun arkasında en net duran belediye başkanlarıydı bunlar" dedi.

"NEREYE KOYACAĞIZ O ZAMAN BU İSİMLERİ?"

Aralarında Başkan Çerçioğlu'nun da bulunduğu bazı belediye başkanlarından bahsederek partide herhangi bir tasfiyede bulunulmadığına dikkati çeken Özel, "Bir şey sorabilir miyim? Mersin'de mi tasfiye var? Adana'da mı var? Aydın'da mı var? Balıkesir'de mi var? Bursa'da mı var? Kurultayda en çok zorlandığımız, Kılıçdaroğlu'nun arkasında en net duran belediye başkanlarıydı bunlar. Belediye başkanı olmayan, Kemal Bey'i en çok destekleyen iki arkadaşımızı Bursa ve Balıkesir'de aday gösterdik. Nereye koyacağız o zaman bu isimleri?" ifadelerini kullandı.

29 Oca 2024 - 21:21 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.