Ankara'yı aşındırıyor

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli'de kriz sürüyor. Gamze Yolcu Metin'in geri çekilmesinin ardından doktor Ertuğrul Tetik ve Serkan Sevim'in ardından Kadir Mutlu'nun da ismi ön plana çıktı.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

CHP Nazilli'de adaylık bilmecesi sürüyor. Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'ün ısrarı sonucu adaylığı açıklanan Gamze Yolcu Metin, partililerin eleştirileri ile karşı karşıya kaldı. Hedef tahtasına dönen Gamze Yolcu Metin adaylıktan çekildi. Metin'in ardından ise CHP Nazilli'de kimin aday olacağı ise merak konusu oldu.

ÇERÇİOĞLU İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ
Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti'den istifa eden Nazilli Belediye Meclis Üyesi Kadir Mutlu'nun adaylık için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. CHP Genel Merkezi ile de iletişime geçen Kadir Mutlu'nun adaylık için çalışmalara başladığı öne sürüldü. Ayrıca, Mutlu'nun yanı sıra doktor Ertuğrul Tetik ve Serkan Sevim'in de ismi ön plana çıkıyor.

01 Şub 2024 - 11:27 - Siyaset

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.