Dikkat Nazilli’de yer kalmadı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde araç sahipleri park sıkıntısı yaşıyor. Kentin en büyük sorunlarından biri olan otoparklarda doluluk oranı yüzde 100’ü görürken, sokak aralarında ise adeta adım atılacak yer kalmadı.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Dikkat Nazilli’de yer kalmadı
Dikkat Nazilli’de yer kalmadı
Video için play'e tıklayın

Nazilli’de vatandaşlar yine otopark sıkıntısı ile baş başa kaldı. Kentte perşembe pazarı yoğunluğu ile yaşanan trafik yoğunluğu ara sokaklara kadar taştı. Otoparkların yüzde 100 dolduğu Nazilli’de otomobil sürücüleri ara sokaklarda park yeri arıyor.
Yaşadığı sıkıntıyı dile getiren bir vatandaş, “20 dakikadır sokak sokak geziyorum, bir park yeri bulamadım. Otoparklar ise full dolu. Aracımızı nereye park edeceğiz. Mecbur arabamı oto yıkamaya bıraktım. Başka çarem kalmadı” dedi.

01 Şub 2024 - 12:57 - Gündem

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.