Sinsi plan!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşlı bir kadının öldürüldüğü olayda yeni bir gelişme yaşandı. Cinayet zanlısı N.B'nin borcunu ödemek için kadını öldürdüğü iddia edildi.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Sinsi plan!
Sinsi plan!
+1
Video için play'e tıklayın

Efeler'e bağlı Cuma Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde feci bir olay yaşandı. Vahşetin detayları ise bugün ortaya çıktı. Cuma Mahallesi 202 sokakta bulunan apartmanda bir kadının yardım çığlıklarını duyan komşular, 112'yi aradı. Verilen adrese ulaşan polis, içeri girdiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Eve çağrılan sağlık ekipleri, yerde kanlar içinde yatan 50 yaşındaki Semra Kocaman'ın vahşice öldürüldüğünü belirledi.

SİNSİ PLAN
Semra Kocaman'ın kızının arkadaşı N.B'nin cinayeti işlediği olayda ise sinsi bir plan düzenlendiği ortaya çıktı. O eve sık sık giden N.B, yaşlı kadının kolundaki bileziklere göz dikti. Baba ve kızının evde olmadığı bir anda yaşlı kadının yanına giden N.B, kadını öldürerek bilezikleri aldı. Telefonunu cinayet mahallinde unutan N.B, olay yerinden de uzaklaşamadı.

İLK DEFA GÖRMÜŞ GİBİ DAVRANDI
Cinayeti işledikten sonra sokakta bekleyen N.B, Semra Kocaman'ın kocasıyla birlikte eve girdi. Yerde kanlar içerisinde kalan yaşlı kadını ilk defa görmüş gibi şaşıran N.B, adeta pes dedirtti. Cinayet zanlısı, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

02 Şub 2024 - 11:40 - Asayiş

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.