Başkan Ökmen’den birliktelik mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli ilçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen, Ertuğrul Tetik'in adaylığının ardından açıklamalarda bulundu. Kullandığı sevgi diliyle vatandaşları etkileyen Başkan Ökmen, "Birlikte büyüyecek, birlikte mücadele edecek ve birlikte kazanacağız" dedi.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli'de çiçeği burnunda ilçe başkanı Sema Aslıhan Ökmen, Ertuğrul Tetik'in adaylığının ardından açıklamalarda bulundu. Sosyal medya platformları üzerinden değerlendirmelerde bulunan Başkan Ökmen, " CHP Nazilli İlçe Belediye Başkan Adayımız Sn. Dr. Ertuğrul Tetik olmuştur. İlçemize ve ilimize hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Cumhuriyet ışığının yansıması ile birlikte sosyal belediyecilik anlayışının ilçemizin her bir köşesinde var olması için vereceğimiz mücadele tarihe not olarak düşecektir.
Her bir hanemizin her sofrasında, her sokağımızın her bir köşe başında, umudunu gönlünde besleyen her bir vatandaşımızın baktığı her yerde var olacak ve Nazillimizi rant zihniyetinden teslim alacağız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkan Adayımız Sn. Dr. Ertuğrul Tetik ile birlikte yeniden tarih yazacağız.
2019 seçimlerinde verilen emekleri şahsi çıkarlar uğruna gasp edenleri unutmadan, derdi koltuk olan değil derdi Nazilli olan bir belediyecilik anlayışı için hep birlikte mücadele edeceğiz.
Cumhuriyet Halk Partimizin en genç üyesinden, yaşça en büyük üyesine kadar partimizin tüm paydaşlarını vereceğimiz mücadeleye, göstereceğimiz özveriye davet ediyorum.
Önce Nazilli, önce bu ülkenin geleceği diyerek yüreğinde yarınlara dair umudu büyüten tüm halkımızı mücadelemize davet ediyorum.
Birlikte büyüyecek, birlikte mücadele edecek ve birlikte kazanacağız. Haydi Nazilli. Birlikte, hep birlikte mücadelemizin adı zafer olsun, kazanan halk olsun" dedi.

VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLADI
Nazilli'de kısa bir süre önce başkanlık koltuğuna oturan Sema Aslıhan Ökmen'in kullandığı siyaset dili vatandaşların dikkatinden kaçmadı. Genç siyasetçi, 31 Mart 2024'de yapılacak seçimler öncesi teşkilatı bir araya getirerek, vatandaş ve esnafların ellerini tek tek sıkıyor. CHP Genel Merkezi'nin de dikkatini çektiği Başkan Ökmen, genç partililerin ilham kaynağı oldu.

02 Şub 2024 - 22:54 - Siyaset

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.