Aydın'da sabah namazı buluşmaları sürüyor

Aydın merkez ve ilçelerinde ’sabah namazı buluşmaları’ her geçen hafta yoğun katılımla devam ediyor.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Aydın'da sabah namazı buluşmaları sürüyor
Aydın'da sabah namazı buluşmaları sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın İl Müftülüğü, Efeler ilçe Müftülüğü ve Gençlik Koordinatörlüğü'nün organize ettiği Sabah namazı buluşması bu hafta Mevlana Camimizde gerçekleştirildi. Efeler ilçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti, sabah namazı, tesbihat ve sohbet yapıldı. Yapılan duadan sonra çorba ikram edildi.
Efeler ilçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz programa katkılarından dolayı cami derneğine, camii görevlilerine ve katkı sunan hayırseverler ile camii cemeatine teşekkür etti. Müftü yorulmaz öte yandan önümüzdeki hafta sabah namazı buluşmasının Cihanoğlu Camii'nde gerçekleştirileceğini belirterek vatandaşları davet etti.

03 Şub 2024 - 10:18 - Gündem

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.