Aferin sana çocuk!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Aydın'a gelişinin 93. yılında gerçekleşen gösterilerde bir çocuğun hareketleri vatandaşların adeta içini ısıttı. Zeybek gösterisine eşlik etmeye çalışan çocuk, protokol üyelerinde takdirini topladı.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Aferin sana çocuk!
Aferin sana çocuk!
Video için play'e tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 93 yıl önce tam bugün Aydın'a ziyaret gerçekleştirdi. Günün önemine hitaben ise kentte bugün etkinlikler düzenlendi. Vali Yakup Canbolat ve beraberindeki protokol üyeleri önce Aydın Valiliği önünde çelenk sundu ardından Aydın Garında temsili bir treni karşıladı. Etkinlik ise gençlerin zeybek oyunu gösterisi ile devam etti.

PROTOKOL ÜYELERİNİN DİKKATİNİ ÇEKTİ
Gösteriyi protokol üyelerinin önünde takip eden bir çocuk ise ağabeylerinin oyununa eşlik etmeye çalıştı. Vatandaşların dikkatle izlediği çocuk ise oyunun ardından alkış aldı. Vatandaşlar o anları anbean kayıt altına aldı.

03 Şub 2024 - 15:38 - Asayiş

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.