Özcan'a hakkını helal etmedi

İYİ Partili Nazilli Belediye Meclis Üyesi Soner Yelkovan, helallik isteyen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a sert çıkıştı. Yelkovan, "Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

AK Parti Nazilli'de adayını Esat Ergüler olarak açıkladı. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde İYİ Parti’den Belediye Başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan, Kasım 2022’de partisinden istifa ederek iktidar partisi AK Parti’nin yolunu tuttu. Mevcut belediye başkanı olduğu için AK Parti’nin doğal belediye başkan aday adayı olan Özcan, yeni partisinde umduğunu bulamadı. Esat Ergüler'in adaylığının açıklanmasının ardından ise Özcan yaptığı açıklama ile herkesten helallik istedi.

YELKOVAN HELAL ETMEDİ

Özcan'ın açıklamalarının ardından ise İYİ Partili Nazilli Belediye Meclis Üyesi Soner Yelkovan sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Yelkovan, "Utanmadan birde helallik istiyorsun. Ben hakkımı helal etmiyorum" dedi.

04 Şub 2024 - 01:03 - Siyaset

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.