Aydın'da taksiciye müşterisinden ağır sözler

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir kadın, taksiciye tehdit ve küfür dolu sözler savurdu. Önceki günlerde İzmir'de müşterisi tarafından öldürülen taksici Oğuz Erge cinayetini anımsatan kadın, “Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar, vursunlar…” dedi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın'ın Efeler ilçesinde gerçekleşen olayda, edinilen bilgiye göre, taksiye binen ve alkollü olduğu tahmin edilen şahıs, taksi sürücüsüne tehdit ve küfürler savurdu. Taksinin içerisinden bulunan kamerada kayda alınan olayda kadın müşteri, geçtiğimiz günlerde taksici Oğuz Erge'nin ölümüyle sonuçlanan cani saldırıyı hatırlattı.

Görüntülerde, müşterinin kullandığı şu ifadeler yer aldı:
"Benim silahım yok, adamların silahı var üstünde. Sonra vuruyorlar, neyin kafasını yaşıyorsun sen? Beni arızaya bağlama, burası Ankara değil. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar."

04 Şub 2024 - 23:30 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.