Okul servis araçları denetlenerek, öğrenciler bilgilendirildi

Aydın'ın Karacasu ilçesinde İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen okul servis araçları denetlenerek, öğrencilerin servis araçlarında uymaları gereken kurallar ve emniyet kemerinin önemi vurgulanıp, bilgilendirmeler yapıldı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Okul servis araçları denetlenerek, öğrenciler bilgilendirildi
Okul servis araçları denetlenerek, öğrenciler bilgilendirildi
Haber albümü için resme tıklayın

Karacasu Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından okul servis araçlarına yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirildi. Denetimlerin odak noktasında, öğrencilerin güvenli bir şekilde okula taşınmasını sağlamak ve servis araçlarında uyulması gereken kuralların hatırlatılması yer aldı. Denetimler sırasında sürücülerin belgeleri titizlikle incelendi. Ayrıca, öğrencilerin güvenliği için önemli olan emniyet kemerinin kullanımı konusunda da bilgilendirme yapıldı. Ekipler, öğrencilere emniyet kemeri takmanın sadece bir kural değil, hayati bir önlem olduğunu vurguladı.

Toplumun güvenliği adına alınan bu tür önlemler, Karacasu'da yaşayanların huzur ve güven içinde bir eğitim dönemi geçirmelerine katkı sağlarken, denetimlerle öğrenci güvenliği konusundaki farkındalığın artırılması hedefleniyor.

05 Şub 2024 - 10:34 - Asayiş

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.