Türkiye Aydınlı taksici için birlik oldu

İzmir'de uğradığı silahlı saldırı sonucu vahşice öldürülen Sökeli taksici Oğuz Erge'nin ailesine kısa süre içerisinde büyük destekte bulunuldu. Evleri kira olan, Erge'nin ölümüyle maddi sıkıntı içerisine giren aileye destek olmak için valilik onaylı kampanya başlatılırken, iş adamından sanatçısına birçok kişi harekete geçti.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

İzmir'de uğradığı silahlı saldırı sonucu vahşice öldürülen Sökeli taksici Oğuz Erge'nin ailesine kısa süre içerisinde büyük destekte bulunuldu. Erge’nin kanser tedavisi gören eşi ve ailesi için valilik onaylı olarak Oh Be Dünya Varmış Derneği’nce başlatılan yardım kampanyası kapsamında, 24 saat içerisinde 4 milyon TL toplandı. Bu gelişme sonrasında Erge'nin ailesine birçok kesimden destek yağdı.

Gazeteci Eşref Larsen, 4 milyonluk desteğin yanı sıra, birbiri ardına yapılan yardımları paylaştı. Erge'nin kirada oturan ailesinin ev sahibi olması için harekete geçildiğini aktaran Larsen, "Bugün güzel haberler üst üste geliyor. Özgenç Makine’nin sahibi Serkan Bey, kira desteği yerine aileye ev alacaklarını söyledi. Utku Bahçıvan’ın da katkılarıyla 2 artı 1 daire 6 ay sonra hazır olacak. 6 aylık kirayı da zaten ödediler. Özgenç Makine’ye, Serkan Bey’e ve Utku Bahçıvan’a çok teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Türkiye Aydınlı taksici için birlik oldu

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şarkıcı Demet Akalın, Erge'nin ailesine alınacak evin mobilyalarını üstleneceğini kaydetti. Şarkıcı Derya Uluğ, paylaşımında aileye devamlı destekte bulunmak istediğini aktardı.

AHBAP Derneği Kurucusu Şarkıcı Haluk Levent de paylaşımında, aileye yardım etmek istediklerini belirtti. Bunların yanı sıra aileye gönüllü psikolojik destek vermek isteyen psikologların olduğu kaydedildi. Larsen, avukatların da davaya ücretsiz olarak sahip çıktıklarını aktardı.

Destek mesajlarının ardından açıklama yapan Larsen, tüm bu desteklerin ardından öldürülen Oğuz Erge'nin eşi ile görüştüğünü aktararak, "Herkese çok teşekkür etmekle birlikte bunun devamında başka yardımı kabul etmeyeceklerini, kampanyanın kızının geleceği için kafi olduğunu, tek isteğinin katilin cezalandırılması olduğunu iletmemi istedi. Dualarınız ve Oğuz beyin davasını unutmamanız dışında başka bir isteği yok" ifadelerini kullandı.

05 Şub 2024 - 19:15 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.