Aksu’dan adaylara çağrı

Aydın’ın eski belediye başkanlarından Hüseyin Aksu Kent, yerel seçimler öncesi adaylara seslendi. Hakkında yazılan adaylık iddialarına da yanıt veren Kent, hizmete hazır olduğunun vurgusunu yaptı.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın’ın eski belediye başkanı Hüseyin Aksu Kent, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.
Yerel seçimler öncesi aday olmayacağının altını çizen Kent, hizmete hazır olduğunu vurguladı.
Hüseyin Aksu Kent, şu ifadeleri kullandı:
“Hiçbir siyasi partiden belediye başkanlığı adaylığım söz konusu değildir. Bu konuda spekülasyonları önlemek için açıklıyorum. Aydın için hazırladığım ve icra etmeye hazır olduğum projeleri açıklıyorum. Bu projelere sahip çıkan tüm adayların yanındayım. Bunları icra etmek üzere bana sorumluluk ve yetki verenlerin açık destekçisi olacağımı herkese duyuruyorum. Kimse aklını, beynini siyasi görüşe kiraya vermesin. Aydın şehrinin geleceği önemlidir. Bu şehrin geleceği bizim ve çocuklarımızın geleceğidir. Şehrimize en iyi hizmeti getirecek olanları parti farkı gözetmeden ayırt edelim. Bu topraklara olan sevgim ve bağlılığım sonuna kadar devam edecek ve hizmete hazır olacağımı buradan bir kez daha ifade ediyorum”

06 Şub 2024 - 15:39 - Siyaset

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.