Destici Söke’de

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Aydın’ın Söke ilçesinde taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Destici Söke’de
Destici Söke’de
Video için play'e tıklayın

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden BBP Aydın eski il Başkanı Abdulbaki Bozdemir’in ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Taziye ziyaretinde Genel Başkan Destici’ye BBP Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Eşin, AL Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, MHP Söke Belediye Başkanı Tekin Yavuz ve partililer eşlik etti.
Taziyede okunan duaların ardından açıklamalarda bulunan Destici, “Abdulbaki Bozdemir kardeşimi 30 yıldan fazla bir süredir tanırım. Abdulbaki Bozdemir kardeşimiz de arkadaşımız da onlardan birisiydi. Hem insani kişiliğiyle her türlü insan olmanın erdemli vasıflarına sahip bir arkadaşımızdı. Hoşgörülüydü, sabırlıydı, ahlaklıydı. İyi bir Müslümandı, İyi bir mümin idi, İyi bir dava adamıydı. Onu kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Bir hastalığa yakalandı. Tedavi süreci geçirdi ama düzeldiğini ifade etmişti. Biz de hem İstanbul'da, Ankara'da buraya geldiğimizde burada yüz yüze görüşmelerimizde telefonla da bunları bize anlattı. Fakat takdiri ilahi bu hastalıktan değil de başka bir hastalıkla, kalp kriziyle hayatını kaybetti. Mekanı cennet olsun, makamı Ali olsun. Allah onu orada sevdikleriyle birlikte kılsın. Peygamber Efendimize, diğer Peygamberimize, ulemaya fukaha, Ya şüheda ya şehit Muhsin Başkanımıza komşu eylesin inşallah. Çünkü aynı zamanda bir Muhsin Yazıcıoğlu sevdalısıydı. Üzgünüz, hepimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Bugün burada sizlerle bu taziye gerçekleştirmiş olmaktan da büyük memnuniyet duyuyorum. Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin inşallah” dedi.

10 Şub 2024 - 16:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.