Cem Adrian Aydın'a geliyor

Aydın'da yaşayan vatandaşlar iki gün boyunca konsere doyacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun düzenlediği konserler hakkında işte detaylar...

Büyütmek için resme tıklayın

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 14 ve 15 Şubat'ta Aydınlıların doyasıya eğleneceği konserler düzenliyor. Başkan Çerçioğlu, vatandaşları önce 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kıraç ve ardından bir gün sonra ise Cem Adrian ile buluşturacak. Konserler, Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Atatürk Kent Meydanı'nda gerçekleşecek.

10 Şub 2024 - 22:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.