Efsane Başkandan Özcan'a eleştiri

AK Parti Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler, yerel seçimler çalışması kapsamında yaptığı ziyarette mevcut Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı eleştirdi.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

AK Parti, Nazilli'de mevcut Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yerine, efsane başkan Esat Ergüler'i aday gösterdi. AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın katıldığı aday tanıtım toplantısında ismi açıklandıktan sonra Ergüler, seçim çalışmalarına start verdi.

ÖZCAN'I ELEŞTİRDİ
Vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam eden Esat Ergüler, dün akşam kıraathane ziyaretinde mevcut Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı yerden yere vurdu. Özcan'ın da yer aldığı ziyarette Esat Ergüler, Nazilli'nin kötü yönetildiğini açıkladı.

Muhtarın 5 yıldır hizmet alamadığını ifade eden Ergüler, "Muhtarım Benim Türk kolejinden okul arkadaşım, kendisine 'hizmet aldın mı?' diye sorduğumda, bana 5 yıldır hizmet almadığını söyledi. Ben 2007 yılında siyasete nokta koymuştum, bir daha hiçbir yerde aday olmayacaktım, 16 yıl sonra neden aday oldun derseniz, bu kimsesizliğine bu kadar kötü yönetilmesine gönlüm razı olmadı" dedi.

11 Şub 2024 - 11:47 - Siyaset

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.