Tabakhane deresi yine çöplüğe döndü

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan ve sürekli duyarsız vatandaşların hedefi haline gelen ve belediye ekiplerince zaman zaman temizlenen Tabakhane Deresi yine çöplüğe döndü.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Tabakhane deresi yine çöplüğe döndü
Tabakhane deresi yine çöplüğe döndü
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın’ın Paşa Yaylası’ndan doğarak Efeler’den geçen Tabakhane Deresi, duyarsız vatandaşların hedefi olmaya devam ediyor. Defalarca temizlenen dere, yeniden atılan çöpler dolayısıyla adeta yine şehir çöplüğe döndü. Her gün binlerce kişinin gelip geçtiği Zafer Meydanı'nda dere içerisinde olan çöpler, çevre sakinlerini de rahatsız etmeye başladı. Hem kötü görüntü hem de zaman zaman oluşan pis kokudan dolayı duruma tepki gösteren vatandaşlar dereye çöp atanlara yaptırım uygulanması gerektiğini ifade ederek soruna kesim çözüm bulunmasını istedi.

12 Şub 2024 - 09:36 - Gündem

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.