İYİ Parti Aydın'a toplu katılım

CHP'den istifa eden Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı Özer Kayalı, 500 kişi ile birlikte İYİ Parti saflarına katıldı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

2014-2019 yılları arasında Kuşadası Belediye Başkanlığı görevini yürüten Özer Kayalı, CHP'nin mevcut başkan adayını belirlemesi üzerine partisinden istifa etti. Kayalı, İYİ Parti saflarına katıldı.
İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, "Cesurlar Hareketi Kuşadası’na İYİ geliyor. Kuşadası Eski Belediye Başkanı Özer Kayalı da aramızda. Rozet takma töreni ile partimize katılan yeni İYİ'lere hoş geldiniz diyorum. Çıktığımız bu hür ve müstakil yolda kazanan Kuşadası olacak, kazanan Aydın olacak" dedi.

İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan adayı Behçet Alp, her gün büyüyen bir aile olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını kaydederek, “1 Nisan'da Güneş başka doğacak Az kaldı az kaldı Kuşadası.” diye konuştu.

İyi Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, ilk ateşi Kuşadası'ndan yaktıklarını ve katılımcı sayılarının İYİ Parti'nin Kuşadası'nı garantilediğinin bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

12 Şub 2024 - 13:05 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.