Doğu'nun Efeleri

Amed SK, ara transfer döneminde Aydınlı Mert Çapar ve Yakal Taylan'ı kadrosuna kattı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Amed SK, bir üst lig hedefiyle yoluna dolu dizgin devam ediyor. Ara transfer döneminde kadrosuna takviyede gerçekleştiren Diyarbakır temsilcisi, Aydınlı iki futbolcu ile de el sıkıştı. Şanlıurfaspor'dan Mert Çapar ve Bornova 1877'den Yakal Taylan'ı transfer eden Amed SK, yeni transferlerinden tam verim aldı.

GENÇ EFELER HIZLI BAŞLADI
Diyarbakır temsilcisi Amed SK forması ile ilk maçında 23 yaşındaki santrafor oyuncusu 2 gol kaydetti. Sağ kanat oyuncusu Mert Çapar ise çıktığı 5 maçta 1 gol 1 asist kaydetti.

12 Şub 2024 - 13:15 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.