Nazilli'de ağaç devrildi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde akşam saatlerinde başlayan aşırı yağış, fırtına ile birlikte bir ağacın devrilmesine sebep oldu.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Nazilli'de ağaç devrildi
Nazilli'de ağaç devrildi
Video için play'e tıklayın

Nazilli’de akşam saatlerinde bir anda bastıran sağanak yağış olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Sağanak yağış ve fırtına ile birlikte Yıldıztepe Mahallesi'nde bir ağaç yolun ortasına devrildi. Devrilen ağaç nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ
Ağacın devrildiği esnada yoldan bir araba veya vatandaşın gelmemesi yüreklere su serpti. Olayda herhangi biri yara almazken, belediye ekipleri temizlik çalışması başlattı.

13 Şub 2024 - 00:56 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.