Sökeli öğrencilerin tabakları ödül aldı

Aydın'ın Söke ilçesinde Söke Ticaret Borsası Suat Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri katıldıkları uluslararası yemek yarışmasından 1 altın ve 4 gümüş madalya ile döndü.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Sökeli öğrencilerin tabakları ödül aldı
Sökeli öğrencilerin tabakları ödül aldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Söke Ticaret Borsası Suat Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri 5-7 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen Uluslararası Altın Kepçe Yemek Yarışması’nda katıldı. 5 tabak ile yarışmaya katılan öğrenciler, yarışma sonunda 1 altın ve 4 gümüş madalya kazandı. Aldıkları madalyalarla öğretmenleri ile ailelerini gururlandıran öğrencilere bir tebrik de Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı'dan geldi.

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Öğrencilerimizi tebrik eder, onları bu yarışmaya hazırlayan okul yöneticileri, alan şefleri ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz" denildi.

13 Şub 2024 - 13:24 - Gündem

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.