Samimi poz!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Siirt ve Batman Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışında samimi pozlar sahneye çıktı. CHP’li aday Ertuğrul Tetik ile AK Partili Esat Ergüler kucaklaşarak, seçim öncesi birbirlerine başarılar diledi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Samimi poz!
Samimi poz!
Video için play'e tıklayın

Yerel seçimlere kısa bir süre kala adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Siirt ve Batman Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışı ise adaylar için adeta seçim çalışma bölgesine dönüştü. Binlerce vatandaşın toplandığı açılışta ise CHP, AK Parti , İyi Parti ve Memleket Partisi’nin adayları da hazır bulundu.

SAMİMİ ANLAR
Açılış öncesi Cumhuriyet Halk Partili aday Ertuğrul Tetik ile AK Partili aday Esat Ergüler yan yana geldi. Kucaklaşan iki aday uzun sohbetin ardından birbirlerine başarılar diledi.

13 Şub 2024 - 13:56 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.