Erdoğan Aydın’a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aydın’a geliyor. Erdoğan kentte miting düzenleyecek.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Erdoğan’ın Aydın programı ve ziyaret tarihi ileriki günlerde belli olacak. Aydın’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamak için yeniden kolları sıvadı. AK Parti, 31 Mart seçimleri için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından kampanya çalışmalarına başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da seçim startını verdi. Kampanya kapsamında Başkan Erdoğan'ın miting programları da hazırlandı. Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde Aydın’a gelerek miting gerçekleştireceği bildirildi. Önümüzdeki süreçte programın detaylarının AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından açıklanacağı belirtildi.

13 Şub 2024 - 21:34 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.