Nazilli'de 15 bin kişiye iş imkanı

Aydın'ın Nazilli İlçesine bağlı Toygar ve Esenköy Mahallesi’nde yapılması planlanan 2.Organize Sanayi Bölgesi için 57 sektörden 148 firma başvuruda bulundu.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Nazilli’de Toygar ve Esenköy Mahallesi’nde yapılması planlanan 2. Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar sürüyor.
2.OSB için, hazineye ait 3.317.014,60 metrekarelik bölgede proje alanı bulunuyor.
OSB, inşaatı devam eden Aydın- Denizli Otoyolu’na yakınlığı nedeniyle ürün sevkiyatının hızlılığı için önemli bir avantaj sağılıyor.
Otoyolun tamamlanmasıyla birlikte Nazilli ile İzmir Limanı arasındaki seyahat süresi 50 dakikaya düşecek ve lojistik imkanlar kolaylaştırılacak.

Nazilli’de kurulması planlanan OSB’ye, Nazilli, Kuyucak, Bozdoğan, Sultanhisar, Beydağ, Bornova, Denizli ve İstanbul’dan 148 firma ve 57 sektörden ön talep başvurusu yapıldı.
Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Nazilli’de 15.617 kişiye iş imkanı sağlanacağı bildirildi.

14 Şub 2024 - 11:53 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.