Nazilli’de utanç verici görüntü

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir camiinin abdesthanesinde oluşan kirlilik pes dedirtti. Vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Nazilli Çarşı Camiisinde oluşan görüntü pes artık dedirtti. Caminin kadın abdesthanesinde oluşan kirliliği yetkililer günlerce görmezden geldi. Sözüm Aydın Gazetesi ihbar hattına gelen görüntülerde bir vatandaş isyan etti. Vatandaş, “Bahçesinde müftülük olan, kentin ortasındaki caminin kadın abdest alma yerine bakın. Bilmiyorum ama çok utanç verici. Defalarca CİMER’e yazdık ama kimse kılını kıpırdatmadı” dedi.

Nazilli’de utanç verici görüntü

14 Şub 2024 - 23:20 - Yaşam

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.